| 5h+k+khh+s, at+varasto |

| 170 m²+n.60m²|

| REFERE € |

| E=B|

Raisio, uudehko ok-talo

KAIKKI MYYTY , TARJOA MYYTÄVÄÄ _> TÄMÄ KOHDE ON REFERENSSI; Raision Kuninkojan palveluiden välittömässä läheisyydessä tarjolla upea, 2013 valmistunut Kastelli-talo. 170 m2 koti sopii sijaintinsa ja kokonsa puolesta isommallekin perheelle.

 

Alakerran eteisestä avautuu tilava olohuone, jossa tilaa on suuren sohvaryhmän lisäksi myös ruokapöydälle. Tunnelmaa olohuoneeseen tuo varaava takka. Vaaleasta olohuoneesta on kulku tilavaan keittiöön, jossa on runsaasti säilytys- sekä laskutilaa. AEG:n rosteriset kodinkoneet sulautuvat hyvin mustavalkoiseen keittiöön. Saareke toimii hyvin ylimääräisenä työtilana, kuin myös kiireisenä arkiaamuna aamiaispöytänä.

Kodinhoitohuoneessa on myöskin runsaasti säilytystilaa, ja sieltä on oma uloskäynti takapihan terassille. Kodinhoitohuoneen vierestä löytyy tilava pesuhuone, josta käynti tunnelmalliseen saunaan.

Alakerrasta löytyy lisäksi yksi makuuhuone ja erillinen WC.

 

Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista yhdessä suurehko vaatehuone. Aulan yhteydessä on avara ja valoisa arkiolohuone, jonka suurista ikkunoista on näkymät pihan yli metsään. Makuuhuoneiden välissä olevaan tilaan on helppo rajata työtila. Yläkerrassa on myös erillinen WC.

 

Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja maalämpö. Talvella lämmitykseen voi käyttää lisäksi myös olohuoneen varaavaa takkaa. Iloxairin ilmanvaihtokone on varustettu lämmöntalteenotolla.

 

1050 m2 tontti rajautuu yhdeltä reunaltaan metsään. Piha on osaksi asfaltoitu, mutta sieltä löytyy myös nurmialue pihaleikkeihin ja muuhun oleskeluun. Tilava terassi on osaksi katettu, ja siihen on sijoitettu palju. Terassilla on tilaa suurellekin oleskelutilalle ja katoksen alle, säältä suojaan, mahtuu hyvin myös grilli. Pihalta löytyy myös erillinen varastorakennus sekä autokatos.

 

Kodin sijainti on erittäin käytännöllinen, kulkuyhteydet ovat hyvät niin omalla autolla, kuin bussillakin. Kuninkojan sekä Kauppakeskus Myllyn palvelut ovat välittömässä läheisyydessä, kävelymatkan päässä.

 

Kotimaista, tehokasta kiinteistönvälitystä, Nexthome LKV Rami Lintunen 044 9790933

 

OTA YHTEYTTÄ

toimisto@nexthome.fi

Kaskenkatu 2 C 20 a

20700 Turku

Y-TUNNUS: 2405292-1

© Next Home OY 2016