dsc02159__1_
BTYE0352
dsc02175 (1)
dsc02186
dsc02179 (1)
dsc02173 (1)
Forssa
Forssa 2 KRS
IMG_4985
IMG_4983
IMG_4982
IMG_4964

| 4h+k ulkosauna, lato|

| 86 m² |

 I Myyntihinta 38.000,00€ I

 

| E=F |

Rintamamiestalo, Kiinteistö, Mäensyrjä Forssa

Forssan Matku on oikea paikka tilaa ja rauhaa haluaville. Isot tontit ja rauhallinen maalaismaisema tuovat asumiseen perinteisen kyläasumisen idylliä. Matkun vireästä kylästä löytyy mm. aktiivisessa käytössä oleva kylätalo.
 
Tilalla on kolme rakennusta: päätalo ja lato sekä talousrakennus/sauna.
Päätalo on perinteinen rintamamiestalo jossa on kaksi kerrosta ja pieni kellari.  Sisäänkäynti taloon on kuistin kautta ja iso eteinen on heti vastassa tulijaa. Alakerrassa on keittiö, olohuone, makuuhuone sekä iso eteishalli. Eteisestä on portaat yläkertaan jossa on rakentamatonta tilaa puolet ja makuuhuone. 
Keittiön varustus on alkuperäinen ja suuri leivinuuni on tunnelmallinen. Keittiön ikkunasta aukeaa maisemat pellon suuntaan.  Ympäri käveltävä alakerta jatkuu olohuoneella joka on varustettu pienellä kaminalla, näkymät ikkunasta ovat puutarhaan, seuraavana on suurehko makuuhuone joka on varustettu kakluunilla. 

Tilat ovat vanhoja, mutta siistejä ja helposti päivitettävissä. Yläkerrassa on isohko makuuhuone

ja puolet yläkerrasta on rakentamatonta kylmää tilaa.  

Vuonna 2012 päätalossa on remontoitu peltikatto sekä samalla korjattu piippu katon yläpuolisin osilta. Talousrakennuksen piipun pellitys on uusittu. 
Talo on ryhdikäs, mutta kellarin salaojitus tulee uusia.
Lato on hyvässä kunnossa. Lattia on betonia ja sisään mahtuu isohko Zetori ja muut laitteet. Tilaa (8X20 metriä) jää vielä runsaasti käyttöön, ja muuhun varastointiin. Sähkö tulee tietysti sisään.

Talousrakennus sisältää perinteisen puusaunan ja klapiliiterin. Klapeja ja muuta puutavaraa on valmiina odottamassa. 

Kaivo ja sähkö: kaivo on talon pihassa, johon on asennettu sähköpumppu. Sähkölinja on uusittu tontille/ latoon saakka, muutoin talolla on alkuperäiset sähköt. 

Piha on hieman rinteeseen sijoittuva mutta tasainen pääosiltaan. TIla on nimeltään Mäensyrjä. Kaunis tontti rajautuu kohoavaan metsä saarekkeeseen ja peltoja rajaa oma puutarha sekä lato. 
Forssan keskustan hyvät kaupalliset palvelut ovat vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä. 10 minuutin ajomatkan päässä on Valtatie 9, josta on hyvät yhteydet sekä Turun (90 km) että Tampereen (70 km) suuntaan.

Kotimaista, tehokasta kiinteistönvälitystä, Nexthome LKV Rami Lintunen 044 9790933