Sivuston käyttöehdot:

Next Home OY:n www-sivujen sisältö esitetään sellaisena kuin se on. Next Home OY ei vastaa sivujen sisällöstä, täsmällisyydestä, oikeellisuudesta, eikä tietojen käytön välillisesti tai välittömästi aiheuttamista vahingoista. Next Home OY pidättää oikeuden koska tahansa muuttaa sivuja, estää niille pääsyn sekä keskeyttää palvelun ilman erillistä ilmoitusta.

 

Osa www-palveluista saattaa edellyttää henkilötietojen kirjaamista. Henkilötietoja kerätään ainoastaan käyttäjien tietoisesti ja henkilötietojen luovuttaminen on vapaaehtoista. Rekisteröintiä edellyttävissä palveluissa kerätyt tiedot ovat osa Next Home OY:n asiakasrekisteriä, jossa olevia tietoja voidaan käyttää asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon, asiakas- ja suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin. Next Home OY ei luovuta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolisille, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

 

Käyttäjä on itse vastuussa mahdollisen käyttäjätunnuksen salassapidosta sekä sillä tapahtuvasta käytöstä. Käyttäjä on myös korvausvelvollinen suoraan Next Home OY:lle mahdollisista väärinkäytöksistä sekä sopimuksen- ja lainvastaisista toimistaan.

 

Next Home OY:n www-sivuilla saattaa olla linkkejä ulkopuolisten tahojen ylläpitämille www-sivuille. Next Home OY ei vastaa näiden sivujen sisällöstä eikä ko. sivuilla kerättyjen henkilötietojen rekisteröinnin lainmukaisuudesta ja käyttötarkoituksista.

 

Tietojen kopiointi kokonaisuudessaan, tai olennaisilta osin, Next Home OY:n sivuilta on yksiselitteisesti kielletty perustuen tekijänoikeuslakiin.

 

Riitatilanteissa kuluttaja voi kääntyä kuluttajariitalautakunnan puoleen. (www.kuluttajariita.fi)

OTA YHTEYTTÄ

Kirjoita tai soita! Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

toimisto@nexthome.fi

Kaskenkatu 2 C 20 a

20700 Turku

Y-TUNNUS: 2405292-1

  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle

© Next Home OY 2016