Myytävät kohteet I Nexthome.fi I Turku
Nexthome.fi

SEURAAVA ASKEL – SEURAAVA KOTI

”Jokainen asiakas ja koti on erilainen, parasta on meidän yhteinen päämäärä, Next Home.”

Rami Lintunen LKV

NEXT HOME

Asuntokauppa on elämäsi tärkeimpiä pä­­­ätöksiä. Se vaatii paljon taustatietoa ja markkinoiden tuntemusta, mutta kodin ostaminen tai myyminen saattaa tulla eteen joskus yllättäenkin. Ammattitaitoisen välittäjän mukanaolo mahdollistaa oikean hintaiset ja oikein toteutetut asuntokaupat. Käyttämällä Next Homen kiinteistönvälittäjää säästyt ylimääräiseltä huolelta ja vaivalta.

 

Meidän tarkoituksemme on tehdä asunnon ostamisesta ja myymisestä mahdollisimman vaivatonta. Välittäjämme auttavat sinua matkallasi kohti unelmiesi kotia. Perinteisen kiinteistönvälityksen lisäksi Next Homen monipuolisiin palveluihin kuuluvat esimerkiksi arviokirjat, vakuuden päivitykset ja perukirjoja varten tehtävät arviot. Uutena palveluna tuomme osaamisemme myös ostajien käytettäväksi. Monipuolisten palveluiden lisäksi toimintamme on joustavaa ja palvelemme kaikkia pankkeja – voit siis hakea lainaa juuri sieltä mistä itse haluat.

 

Nopeus on asuntokaupassa valttia. Toimimmekin ketterästi hyödyntäen nykyaikaisia sähköisiä kanavia, minkä uskomme olevan tärkeää ja hyödyllistä asiakkaillemme. Voit varata esittelyjä, arviokäyntejä ja tapaamisia ympäri vuorokauden. Tee varaus, huomaat eron.

 

Next Homen toimisto sijaitsee historiallisessa Panternin talossa, Turun Kaskenmäessä. Olemme paikalla – juuri siten kuin sinulle parhaiten sopii. Ota rohkeasti yhteyttä, niin olet askeleen lähempänä uutta kotia!

PALVELUMME

ARVIOT

Kun olet tekemässä päätöstä kotisi myymisestä, on aika pyytää paikalle Next Homen asiantunteva kiinteistönvälittäjä. Annamme sinulle realistisen hintanäkemyksen asunnostasi. Lue lisää ja varaa aika ammattilaiselta arvion tekemiseksi.

OSTAJA

Eikö listaltamme löytynyt sopivaa kohdetta? Löydä ja osta uusi kotisi täyden palvelun kiinteistönvälittäjä apunasi. Lue lisää ja kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

MYYJÄ

Myytkö ensimmäistä, toista vai kolmatta asuntoasi?  Next Home auttaa tekemään siitä joustavaa ja helppoa. Lue lisää, miten voimme vastata juuri sinun tarpeisiisi.

Vuokrataan

Myyntiorganisaatio etsii toimitilaa. 

Vuokrattavaksi Turku alueelta

Tilan tarve 100+ m2.

VUOKRATTAVANA

Sinun kohteesi tähän! Pyydä tarjous.

LÄHETÄ HAKEMUS

  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle