IMG_6698
IMG_6699
IMG_6667
IMG_6677
IMG_6647
IMG_6641
IMG_6634
IMG_6659
IMG_6654
IMG_6653
IMG_6655

| 5h+k+kellari+s, 7 kpl rakennuspaikkoja |

| 155 m²+n.300m²|

| 550 000 € |

| E=G|

7 kpl rakennuspaikkoja+kantatila

Kerää ystäväsi yhteen ja tee unelmastasi totta! Myllyn ja Ikean loistavien palveluiden lähellä on mainio tilaisuus tarjolla. Lehtismäki-tila ja 7 kappaletta suuria rakennuspaikkoja myytävänä. Myydään ensisijaisesti kokonaisuutena, yhteensä 13 000m2. Rauhallinen ja arvokas sijainti akselia Raisio-Turku-Rusko hipovalla kohdalla, Kuninkojalla. Naapuri sekä luonnonsuojelualue takaa alueen viehättävän ja arvokkaan tunnelman. Alueen puusto käsittää tammia, lehti- ja havupuita. Maasto polveilee kauniisti tilan alueella. Poikkeuksellinen tilaisuus ja mahdollisuus!

 

Nopeat yhteydet: Ohikulkutie sijaitsee noin 1 km etäisyydellä. Fölin pysäkki sijaitsee 300 metrin etäisyydellä kodista. Lentoasema sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä. Turvallisia pyörätietä ja kävelyreittejä pitkin pääsee helposti kaikkialle ympäristöön. 

 

Tilan alkuperäinen tieyhteys on käytössä Kotilammenkujalta.

Tilaa koskeva asemakaavoitus mahdollistaa mittavan rakentamisen. Rakennuspaikkoja on 7 kappaletta á 250m2, joka on rakentajalle upea mahdollisuus. Asemakaava on valmis ja tonttiliittymät ovat työtä vaille valmiit. Paras kokonaisuus myydään nyt! Vertaa karttaa ja myytävää aluetta.

Raisio on ihanteellinen kaupunki asua. Sijoittajalle kohde on riskitön tilaisuus.

 

Tontilla on helppokulkuista tasaista maastoa. Korkeammalle polveilevaan rinteeseen sijoittuva, tukevasti kalliolle perustettu 1950

-luvun alkuperäinen tilan rapattu päärakennus on komea. Suurehko päärakennus on remontoitu 1980-luvulla. Tilat ovat kolmessa kerroksessa. Asuinpinta-alan 155m2 lisäksi, rakennuksessa on kellarikerros. Puolet yläkerrasta on rakentamatonta. Kokonaan rakennettuna tilaa on yli 200m2. Kodin tiilikatto on remontoitu 2004, mikä kestää pitkälle tulevaisuuteen. Pohjaratkaisu on selkeä ja ympärikäveltävä.

Ryhdikkäänä rinteessä sijaitsee suuri navettarakennus, jossa on suuret ovet ja erillinen lämmitysjärjestelmä. Kummatkin rakennukset ovat arvokkaasti keskellä tilaa. Tilalle on mahdollista rakentaa oma yhteispihallinen kortteli ja toteuttaa näyttävä korkeatasoinen ja omaleimainen arvokas alue.

 

 Esteetön ja avara tontti on valoisa koko päivän. Tontin rajaava metsäsaareke rajoittuu Ruskon kunnan rajaan. Korkeuserot takaavat yksityisyyden ja tontti on katseilta suojassa. Tammipuusto tuo arvokasta tunnelmaa. Viihtyisyyttä lisää lintujen laulu ja helppohoitoinen tontti. Omena- ja kirsikkapuut

antavat runsaan sadon kesän päätteeksi. Muuttamaan tai rakentamisen aloitukseen pääsee nopeasti!