2h+k+parveke

| 53,5 m²|

|106.584,97|

Vh.124.000€ I

| E=D|

Sijainti, sijainti ja sijainti

Kaksio myytävänä Luolavuoressa. Koti on alkuperäiskuntoinen. Siistiä kotia etsivälle – järkiratkaisu. Sijoittajalle, valmis kohde tarjolla.  Uudessa kodissasi viihdyt heti. Parketti huoneistossa, Wc/ kylpyhuone remontoitu perinteisen putkisaneerauksen yhteydessä.

 Keittiö on vaalea, holvikaariset kaapit ovat tilavat ja hyvässä kunnossa. Fiksusti sijoitetut kaapit luovat tehokkaan ja puhtaan tyylin. Keittiöstä on näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Valoisan ikkunan lisäksi, suurehkoon keittiöön mahtuu iso ruokapöytä. 

 Olohuoneen avaruutta lisää lasitettu parveke. Parvekkeen näkymä on rauhallinen ja suojassa toisaalta katseilta.

 Tulevassa kodissasi on perinteinen tyyli ja ajattomat rauhallisen vaaleat sävyt. Mahdollinen maalaus tai tapetointi tuo kodista tyyliisi sopivan. Huoneissa lattiapinnoitteena on kestävä parketti.

Sijainti on täydellinen. Liikkumaan pääsee Fölillä tai polkupyörällä. TYKS tai Kampus alue noin 10 minuutin etäisyydellä. Käytännöllistä!

 Parveke on lasitettu ja tilava.  Valoisa huoneisto on toisessa kerroksessa. Taloyhtiö on suuri. Asuntoyhtiöön kuuluvat myös korkeat hissitalot, tämän huoneiston sijainti on kolmen kerroksen rakennuksessa.

Taloyhtiö on 1969 – vuonna rakennettu, sijainniltaan erittäin keskeinen Luolavuoren ylivoimaista parhaimmistoa. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja helposti ja nopeasti saavutettavissa. Naapureina on muun muassa Petrelius sekä lähietäisyydellä, Kupittaa ja liikuntapaikat. Uimahalli lähellä. Upeat kävelymaastot vieressä.

 Sisäpiha on suojaisa, ja se tarjoaa mukavat puitteet lapsiperheelle tai vanhemmalle pariskunnalle.

Keskusta - asumisen etuja on -  kaikki palvelut ovat vieressä. Autoa ei tarvitse keskustassa liikkumiseen.

 Asuntoyhtiötä on remontoitu asiallisesti, muun muassa perinteinen putkistosaneeraus (LVIS) 2014 – vuonna.

 Jos etsit keskusta-asuntoa Turusta ja huippusijainnilla, tartu hetkeen sekä soita heti!

Tervetuloa!

Ota rohkeasti yhteyttä, myös oman asuntosi arvioinnissa.
Kotimaista, tehokasta kiinteistönvälitystä, NEXTHOME.FI

LKV,  Rami Lintunen 044 9790933

OTA YHTEYTTÄ

toimisto@nexthome.fi

Kaskenkatu 2 C 20 a

20700 Turku

Y-TUNNUS: 2405292-1

© Next Home OY 2016